Sociální sítě
Nahoru

Exkluzivně: Kupte si Beckingham Palace. Beckham ho prodává za 612 milionů

Nejlépe vydělávající fotbalista světa David Beckham, včetně reklam a obchodních aktivit inkasující 4 miliardy Kč ročně, zametá stopy v Anglii. Záložník, který momentálně působí v Los Angeles, prodává svůj Beckingham Palace, obdobu královského Buckinghamského paláce, v Sawbridgewortgu v britském hrabství Hertfordshire. Podle magazínu TOP CLASS se po návratu do rodné Anglie hodlá ubytovat v jedinečném podzemním komplexu poblíž Manchesteru, kde začínal i s velkým fotbalem. TOP CLASS přinesl i exkluzivní fotografie. V roce 1999, kdy Beckingham Palace slavný fotbalista kupoval, platil v přepočtu 85 milionů Kč. Za uplynulých 11 let se tedy cena nemovitosti zvýšila sedmkrát. Pravdou je, že zámek prošel nákladnou rekonstrukcí, noví majitelé mohou očekávat luxusní vnitřní i venkovní bazény, zoo s mazlíčky (oblíbenou destinaci tří Beckhamových synů), nahrávací studio, kulečníkovou místnost, posilovnu, tenisové kurty, zahradu se třemi gazebo na břehu jezera a velkým zahradním pavilonem s mramorovou podlahou a barbecue pro 4 osoby – jen tento pavilon je ceněn na téměř dva a čtvrt milionu korun.

Beckham v současnosti disponuje také domem v Beverly Hills (17 milionů dolarů), zámkem ve Francii (3,1 milionu dolarů) a několika luxusními apartmány v Dubaji, které přes fotbalovou sezonu pronajímá.

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.