Sociální sítě
Nahoru

Nejdražší rezidenční adresa? Monako!

Monaco, La Belle Epoque. To je současný nejdražší rezidenční projekt. Nemovitost, která patří bratrům Christianu a Nicku Candyovým, společníkovi ve velké developerské společnosti, našla prvního zákazníka. Je ze Středního Východu, živí se jako investor, ale nepřál si být jmenován. Za penthouse však zaplatil 240 milionů EUR, tedy asi 6 miliard Kč.

Každé apartmá, okupující dvě podlaží domu, má své vlastní kino, spa, knihovnu a privátní zahradu, samozřejmostí jsou kuchyně, šatna a dvě koupelny. Historická budova, ležící v oblíbené oblasti s výhledem na moře, by měla pomoci vrátit čas do slavných předválečných let Monaka. iLuxus se snaží získat další fotografie, bohužel bratři Candyovi jsou momentálně na své jachtě Candyshape II daleko od Monaka.

Více z rubriky Bazény

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.