Sociální sítě
Nahoru

Byli jsme u otevření londýnského hyperbutiku. Dámy, mají tu 120 značek bot

Už je to tady! Na prestižní adrese Selfridges, Londýn byl otevřen největší obchodní dům s luxusní obuví. A iLuxus.cz byl u toho! Přes 4000 párů celkem 120 značek obsadilo 11 apartmánových butiků. Chybět nemohly Christian Louboutin, Jimmy Choo, Dior, Chanel, Fendi, Prada, Gucci či Tod’s, které známe z Česka nebo blízkého okolí, ale také 35 zbrusu nových brandů, o nichž jsme dosud neslyšeli. Dámy se mohou těšit na 30 exkluzivně navržených stylů.

A co nás nejvíc zaujalo? Butik Chanel je stylizován jako apartmán Coco Chanel, Christian Louboutin zase sází na hollywoodský styl, červený koberec a nádherné lustry. První zákaznice prohlásily, že se cítí spíše jako v divadle. Jejich oči totiž těkají po stropech a podlahách snad více než po vitrínách s exkluzivními novinkami, které jsou ještě teplé, jak právě opustily obuvnické dílny. Už víte, kdo prodává nejvýhodnější letenky do Londýna? :-)

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.