Sociální sítě
Nahoru

Forbes poškádlí Top Class: Vyjde v Evropě

Milovníci všeho luxusu se mají na co těšit! Dva ze členů Big Five Luxury Magazines Worldwide, prestižní skupiny pěti nejlépe koncipovaných luxusních magazínů planety dle organizátorů a hostů kolekce veletrhů Millionaire Fair, stanou poprvé „proti sobě“. Český Top Class, který už jedenáct let zasahuje nejvyšší příjmovou klientelu v České republice a blízkém okolí, se střetne v kolbišti tištěných magazínů o nejúspěšnějších byznysmenech světa s americkým Forbesem, který chystá edici Forbes Europe. Majitel Steve Forbes, který je současně ředitelem a šéfredaktorem Forbes Media, nicméně doplnil, že nejde o přímý souboj, ale spíše doplnění trhu, rozšíření luxusního vzdělávání čtenářů a motivace k úspěchu také v anglicky mluvících zemích. V současnosti se nehodlá pouštět například do ruskojazyčných zemí, kam vykročil právě Top Class svou subedicí, nákupním magazínem Luxury Style & Exclusive Shopping Guide, který vychází ve třech jazycích na 244 stranách a je předním průvodcem diplomatů a repatriotů v České republice a blízkém okolí.

Steve Forbes potvrdil, že na spolupráci členů oscarového uskupení Big Five Luxury Magazines Worldwide se nic nemění. Formálně by se mohl podílet dokonce na DNA nového úzkoprofilového magazínu z luxusního segmentu, který by mohl být v edičním plánu Top Classu již na příští rok, tak jako se očekává, že Top Class svými zkušenostmi a poněty z regionu podpoří koncepci Forbes Europe. Rozhodně však nepůjde o společný časopis, ačkoli jisté benefity zejména pro lokální inzerenty mohou vzniknout. Jak řekl Mike Perlis, nový CEO Forbes Europe, sídlo redakce bude v Londýně nebo Paříži. Významným akcionářem se stane společnost Elevation Partners zpěváka Bona Voxe.

Top Class se stal členem Big Five Luxury Magazines Worldwide v roce 2007 jako první a dosud jediný magazín ze střední Evropy. Společně s Forbes, Miljonair Magazine, Billionaire Collection a Spear’s Wealth Magazine se snaží zvýšit povědomí o luxusním světě a na pozadí příběhů úspěšných osobností motivovat k dosažení osobního maxima a rozvoje ruku v ruce adekvátní odměnou v podobě výjimečných ultralimitovaných edicí produktů a služeb.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.