Sociální sítě
Nahoru

Ledový hotel u Quebecu má zpoždění

Zatímco magazín TOP CLASS ve svém příštím vydání, které vychází 7. ledna, již navštívil ledový hotel v Laponsku, Kanada stále na slavnostní otevření ledového hotelu čeká. Hotel de Glace odemkne své dveře až 7. ledna s tím, že sezona skončí 27. března a očekává se během ní jubilejní 30 000. návštěvník, který tu přespí. Mezi ledové skulptury vede pohodlná desetiminutová cesta z Quebecu směrem na městské zoo a po vzoru laponského hotelu se šlo turistům naproti v instalaci vyhřívaných pavilonů, kam si promrzlí klienti přece jen mohou odskočit za teplem.

Celý komplex je vystavěn z 15 000 tun sněhu a 500 tun ledu, zcela bude připraven pro první hosty až 20. ledna, kdy je plánována slavnostní benefice s ohňostrojem a koncertem. Některá křídla včetně ubytování ale bude možné navštívit již 7. ledna. Těšit se můžete na restauraci, bar, butiky a pochopitelně apartmá s teplotou kolem bodu mrazu.

Největší ledový hotel světa, stojící v Laponsku, si můžete prohlédnout v novém vydání TOP CLASS.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.