Sociální sítě
Nahoru

Blancpain hlídá poloviční časovou zónu

Half time zone neboli jiná časová zóna, kde se čas proti originální destinaci odlišuje o půlhodiny, dělá cestujícím byznysmenům potíže. Pardon, dělal. Hodinářská značka Blancpain totiž k 275. výročí svého založení přichystala model Villeret Demi-Fuseau Horaire z kolekce Villeret, která nabízí přehled o takto krkolomně odlišném čase na jediném číselníku bez nutnosti stisknout jediné tlačítko. Čas v původní zemi nacházíte na pozici 12, nový čas indikují hlavní středové ručky, noc/den naznačuje stupnice na pozici 9, datumovou aperturu vidíte na pozici 6 a změnu data v časové zóně věští indikátor na pozici 4.

Hodinky na automatický nátah, sestrojené z 321 částí, mají 72hodinovou rezervu chodua Blancpain je poprvé představí na slavné výstavě Basel World 2011 mezi 24. a 31. březnem. Dvorní zpravodaj iLuxus.cz a hodinářská kapacita Jan Lidmaňský bude jako vždy u toho a bezprostředně podá novinky mimo jiné o plánované ceně! Už nyní víme, že model na koženém řemínku bude k dispozici v červeném zlatě s obvyklým safírovým křišťálem a možností otevřeným dýnkem sledovat chod mechanismu.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.