Sociální sítě
Nahoru

Do Singapuru míří 50 nových Lamborghini

Jakápak krize, volají v Singapuru! Tam je teď období boomu. Jinak si nelze vysvětlit, že nových Lamborghini LP700-4 zamířilo do této země více než padesát. Každá z přízemních raket přitom stojí 1,5 milionu USD (cca 30 milionů Kč).

Italská značka hodlá vyrobit celkem 2010 exemplářů, které by měly v garážích nahradit vlajkovou loď Murciélago. Vůz je ovšem možné teprve si rezervovat, představen by měl být až na Motor Show v Ženevě v březnu 2011.

Prozatím brázdí testovací okruhy jen poněkud nevzhledně vyhlížející koncept, první reálné vozy by měly dorazit do Singapuru v červnu.

Lamborghini LP700-4 je považováno za dobrou investici proto, že dokáže akcelerovat z klidového stavu do rychlosti 100 km/h pod tři sekundy, což nedokáže příliš mnoho žihadel – a sériové vůbec žádné. Vyjma speciálního Bugatti Veyron, které ale vyjde na trojnásobnou cenu – 4,5 milionu USD (90 milionů Kč).

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.