Sociální sítě
Nahoru

Abramovič slaví s Black Eyed Peas v Karibiku

Příjemný dárek připravil Roman Abramovič, ruský ropný magnát, pro svou partnerku, modelku Darju Žukovovou, a jejich ročního syna. Soukromým letadlem z Anglie zamířili do Karibiku, kde má majitel fotbalové Chelsea privátní sídlo poblíž Svatého Bartoloměje. Zde se přes silvestrovskou noc koná velký mejdan, jehož hosty jsou podle našich informací herec Orlando Bloom, pěvecká dvojice Beyoncé a Jay-Z, rapper Kanye West či herečka Lindsay Lohan.

Prominentní guest list má 250 jmen celebrit a blízkých obchodních partnerů, kteří sem přiletěli hydroplánem nebo připluli loďkou. Všem hraje populární hiphopová kapela Black Eyed Peas. Hostům je k dispozici Abramovičova jachta Eclipse s antipaparazzi štíty a několik katamaranů. Na ostrově mají hosté zajištěno ubytování v bulgalovec a pavilonech s plaveckými bazény a slunečními terasami s výhledem na moře.

Očekáváme další informace.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.