Sociální sítě
Nahoru

At.mosphere. Restaurant rekordů otevřen

Na 122. patře nejvyšší budovy světa v Dubaji byl otevřen restaurant At.mosphere. iLuxus o něm referoval již během stavby. Večeřet tu můžete v privátním lounge nebo si užít společný grilovací zážitek. Nejde ale jen o grilování, laskominy jsou tu také flambovány a pečeny přímo před hosty. V privátním lounge mají hosté příležitost posedět u odpoledního čaje, případně si vychutnat lehký oběd. Důraz je však kladen na večer s výhledem na auru noční Dubaje.

Rezervace je přípustná maximálně pro 210 hostů, kteří rozlehlým lobby přicházejí buď do velké restaurační místnosti nebo do privátních salonků s možností sledovat práci kuchařů. Velká očekávání jsou spojena rovněž se sklepem, již zásobeným renomovanými značkami vín.

At.mosphere je výjimečná i filozofií. Host tu musí utratit stanovenou minimální částku, aby byl obsloužen. Na hlavu se počítá 450 AED (2500 Kč). Kdo chce privátní večeři, měl by počítat s částkou kolem 650 AED (3500 Kč), odpolední čaj je váš za cca 350 AED (2000 Kč). Ohledně drinků a snacků v privátním lounge je nutné utratit nejméně 200 AED (1100 Kč) na osobu. V případě nedočerpání této částky je přesto automaticky účtována.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.