Sociální sítě
Nahoru

Zaslouží si pes zlatý či stříbrný pelíšek?

Magazín TOP CLASS, který se na svých stránkách pravidelně věnuje psím mazlíčkům a luxusním doplňkům jejich individuality, nám poskytl fotografie exkluzivních pelíškových setů pro naše nejmenší. Tato zvláštní křesla satelitního tvaru připomínají zmrzlinový pohár, který je však povýšen tím, že je ručně potažen stříbrným listem nebo 24karátovým žlutým zlatem, navíc zdobeným křišťály Swarovski. Pejsek si připadá maximálně noblesně i pohodlně, v ceně je totiž bavlněný polštář. Po složení těla ke spánku není pes vystaven žádnému průvanu – „satelit“ ho chrání v závětří.

Značka B.pet vytváří tyto pelíšky zcela na míru konkrétního pejska. Novinkou jsou automatické kódované dveře, jež umožní pejskovi venčit se, aniž by mu musel asistovat páníček.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.