Sociální sítě
Nahoru

Moet & Chandon má úžasný mobilní bar

Moet & Chandon Bar Boy for Grand Vintage, tak se jmenuje krásný solitérní doplněk do vaší pracovny nebo obývacího salonu. Důmyslná dřevěná skříňka, černě lakovaná a polstrovaná kvalitní béžovou kůží, se umí roztančit a ze svých útrob vyjmout jak láhev francouzského šampaňského, tak sklenice. Elegantní bar má kolečka pro lepší mobilitu a spodní část obsahuje tři chladiče pro Grand Vintage Champagne.

Ačkoli tedy nejde o chladničku, chladič dokáže udržet již vychlazený nápoj udržet v kýžené teplotě nejméně 10 hodin. Váš perlivý večírek může začít. A propos: šampaňské ani nemusíte kupovat. Již zásilka obsahuje tři láhve: Grand Vintage 2002, Grand Vintage Collection 1992 a Grand Vintage Collection 1982, pochopitelně vždy Moet & Chandon.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.