Sociální sítě
Nahoru

Emirates nasazuje do Číny Airbus A380

Společnost Emirates, která létá denně z Prahy do Dubaje, potěšila všechny české obchodníky, praktikující návazné lety do Číny. Pokud obchodujete s nejlidnatějším státem, z Dubaje do Šanghaje bude od 27. dubna nasazen největší letoun světa, Airbus 380.

Pasažéři cestující v první třídě mohou relaxovat na jednom ze 14 sedadel typu lie-flat, v soukromých suitách s masážním zařízením, letoun má také dvoje palubní sprchové lázně, které vynikají svým designem, díky nim se pasažéři po přistání mohou cítit osvěženi a odpočati.

Pasažérům z první a business třídy je k dispozici palubní salonek s plně vybaveným barem a výběrem horkých i studených pokrmů.

Cestující v business třídě mohou relaxovat v sedadlech, která se dají rozložit na lůžko dlouhé až 2 metry, zatímco cestující z ekonomické třídy se mohou natáhnout v sedadlech, která se dají položit až o 75 cm níže.

Cestující ve všech třídách pak mají k dispozici oceněný zábavní systém ice (information, communication, entertainment), na kterém mohou sledovat 1200 zábavních kanálů, včetně čínských filmů, hudby a mnoha hollywoodských filmů s čínskými titulky či dabingem.

Kromě zábavy si mohou cestující vychutnat delikatesy z exkluzivního čínského menu servírovaného stevardy a stevardkami společnosti Emirates, z nichž každý patřící k jedné z více než 120 národností, zastoupeni jsou i Číňané. Pasažéři na všech letech společnosti Emirates mají také možnost využít bonus ve formě zvýšeného váhového limitu zavazadel – 30kg pro cestující ekonomickou třídou, 40kg pro cestující business třídou a 50kg pro cestující první třídou.

Cestující první a business třídou a držitelé zlatých karet programu Skywards (věrnostního programu společnosti Emirates), kteří odlétají ze Šanghaje, mohou využít nově otevřený salonek Emirates Lounge umístěný v terminálu 2 šanghajského mezinárodního letiště Pudong.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.