Sociální sítě
Nahoru

Speciální edice Audemars Piguet na pomoc v Japonsku

Po ničivém zemětřesení o síle 8,9 stupně Richterovy škály, které postihlo Japonsko 11. března tohoto roku, zdevastovalo východní pobřeží země ještě navíc desetimetrové tsunami. Kombinace těchto přírodních katastrof zapříčinila úmrtí více než 15 tisíc obyvatel a dalších tisíce bylo zraněno a museli být převezeni mimo zemi. Na pomoc obětem této tragédie přispěchalo hned několik značek, jenž se snaží neustále podporovat na potřebných místech. Nechyběl tak samozřejmě ženevský Hublot ani manufaktura z Le Brassus – Audemars Piguet.Projekt Support Japan si vzal za dlouhodobý úkol získat 100 miliónů jenů pro japonský Červený kříž a svou participaci přislíbila i společnost Audemars Piguet. Zavázale se totiž, že organizaci podstoupí 10% z prodeje svých dvou speciálních limitovaných edic, které pro tento účel vyrobila, s tím, že jejich pořadová čísla 7 budou dražena na speciální aukci 31. srpna (číslo 7 na číselníku je navíc zvýrazněno diamanty). Ostatním, kteří by chtěli přispět pro dobrou věc, jsou určena pořadová čísla další. Vzniklý model Roayal Oak Offshore je totiž k dispozici ve 200 exemplářích s pouzdrem z lisovaných karbonových vláken či v kartáčované oceli. V jeho nitru je klasický kalibr 3126/3840, jehož nátahový rotor je možné pozorovat skrze transparentní dýnko ze safíru. Nechybí ani nápis „Royal Oak Offshore Limited Edition“ a „GINZA“.Mimo klasické chronografy se bude dražit i 40 nástěnných hodin oktagonálního tvaru Royal Oak Offshore. Jejich zvláštností však bude logo „Support Japan“ a autogram jednoho ze slavných ambasadorů značky, jako je Lebron James, Lionel Messi, Darren Clarke či Rory McIlroy.V Praze lze hodinky značky Audemars Piguet sehnat v Pařížské ulici 4, kde má manufaktura svůj mono-brand butik.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.