Sociální sítě
Nahoru

Exklusivně ze zákulisí: Hungaroring

Portál o luxusu a zajímavostech, iLuxus, nechybí ani na závodech F1, které právě probíhají v maďarské Budapešti, a to na okruhu Hungaroring. Právě zde závodí i mladá stáj Marussia Virgin Racing, se kterou velmi úzce spolupracuje hodinářská manufaktura Armin Strom. A nutno uznat, že spolupráce přináší své plody. Na letošním veletrhu hodinek ve švýcarské Basileji totiž značka představila čtveřici modelů s motorovou DNA. A to doslova. Dvě modelové linie se totiž mohou pochlubit unikátním mechanickým strojkem, který vznikl ze speciální slitiny pocházející z roztaveného motoru formule! A další projekty se chystají…Po dnešní kvalifikaci se v prostorách zázemí Marussia Virgin Racing sešli nejenom spokojení piloti Timo Glock a Jérôme D´Ambrosio, ale přispěchal také Andreas Löffler – zástupce manufaktury Armin Strom. Ten si od jezdců vypůjčil hodinky Armin Racing Regulator, jejichž pořadová čísla 24 a 25 odpovídají i číslům na jejich monopostu, s tím, že po jejich kontrole přímo v manufaktuře (během tohoto týdne) jim je přiveze zpět na další závod a jezdci s nimi prožijí zbytek letošní sezóny. Následně budou však tyto nošené hodinky určené k prodeji, a to přímo s unikátní krabičkou, kterou dnes oba piloti podepsali.Tyto nádherné dynamické hodinky s černočerveným designem potěší i svým rozvrženým otevřeným číselníkem. Jelikož se jedná o regulátor, každá ručka má totiž svůj vlastní prostor, který je navíc doplňován retrográdní ručkou indikující datum. Uložený strojek s manuálním nátahem pak na první pohled uhrane opravdu jedinečnými dekoracemi.Na schůzce s piloty nechyběl ani Petr Schediwy, jediný prodejce hodinek Armin Strom v České republice, v jehož rodinném klenotnictví v Rychnově nad Kněžnou budou právě oba modely k dispozici. Více informací lze sehnat po dohodě, a to přímo s ním, na telefonním čísle 494 533 126 nebo www.schediwy.cz.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.