Sociální sítě
Nahoru

Audemars Piguet Royal Oak Offshore za 6 miliónů!

Pařížská ulice v Praze je poslední dobou plná nových překvapení. Jedním z nich jsou i hodinky za 240 000 Eur, které zhotovila manufaktura Audemars Piguet. Jedná se o jedinečný model, který v sobě kloubí unikátní tradiční DNA s absolutně průkopnickým mechanickým strojkem. 44mm pouzdro z růžového 18kt zlata linie Royal Oak Offshore je osazeno toliko klasickou oktagonální lunetou z lisovaných karbonových vláken. Nechybí ani osmero klasických šroubů držících pouzdro, vodotěsné do 20m, pohromadě.Royal Oak Offshore Tourbillon Chronograph se může pochlubit zcela jedinečným mechanickým strojkem Calibre 2912 s unikátní architekturou. Dvojice jeho pérovníků, jenž jsou viditelné skrze přední safírové sklíčko, zajišťuje neuvěřitelnou rezervu nátahu 237 hodin! Téměř deset dní bez manuálního nátahu tak lze obdivovat i uložený tourbillon ze 70 součástek a s unikátním mostem. Propracovaný je i chronograf využívající sloupcové kolo. Calibre 2912 ze 328 součástek byl kompletně navržen a produkován v dílnách Audemars Piguet. Pracuje na krásné „staromilské“ 3Hz frekvenci a vlásek setrvačky tak vykoná 21 600 kmitů za hodinu. Zlaté pouzdro, které je vysoké úctyhodných 16,6 mm, potěší také černými tlačítky chronografu a korunkou. Ty jsou vyrobeny z leštěné keramiky a dotvářejí tak komplexní vzhled celých hodinek. 

Cena těchto unikátních hodinek na černém koženém řemínku z aligátora, který je zakončený zlatou překlapávací sponou, je 6 000 000 Kč (dle aktuálního kurzu). K vidění jsou butiku Audemars Piguet v Pařížské ulici 5 (tel.: 222 312 320).

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.