Sociální sítě
Nahoru

Chopard pro Only Watch 2011

Zářijové monacké aukce Only Watch 2011 se účastní i manufaktura Chopard, která zde bude úročit svůj ohromný úspěch s modelem L.U.C Engine One Tourbillon. O této excelentní horologické lahůdce jsme již psali minulý týden, a to ve spojitosti s novou distribucí na Slovensku značky Chopard. Slavná značka hodinky však pro speciální aukci jemně přepracovala. Přibyla DLC povrchová úprava titanu, která také dala novince jméno: DLC Titanium L.U.C Engine One Tourbillon. Nově lze objevit také žluté detaily na číselníku s indikátorem rezervy nátahu a tourbillonu, přičemž žlutou nití je prošívaný i černý kožený řemínek.  

V Praze lze pořídit běžnou variantu, respektive model z jedné z limitovaných edic, těchto titanových hodinek v Klenotnictví Dušák – www.dusak.cz.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.