Sociální sítě
Nahoru

Luděk Seryn v magazínu Top Cars

V magazínu Top Cars, který se dnes objevil na stáncích trafik, nechybí ani tradiční materiály o hodinkách, jejichž duše jsou spřízněny s motorovým světem. Ty provázejí exklusivní čtvrtletních už od jeho úplných počátků. Jeho redakci se tentokráte podařilo objevit  dámské náramkové hodinky Yamaha Lady No 1/11´ české výroby, které jinak zcela unikly očím médií i veřejnosti! Pocházejí z olomouckého kraje, a to přímo z uměleckého a hodinářského ateliéru One Man Company.

O tom, že i dámy prahnou po hodinkách vyráběných na zakázku svědčí nový počin mohelnického Luďka Seryna. Ten byl určen nadšené motorkářce, která si ke své motorce Yamaha objednala i takto skvostný doplněk. Jedním z jejích požadavků byla kromě vodotěsnosti i jejich malá velikost, a to z důvodů možnosti nošení pod kombinézou. V malém ateliéru One Man Company tak vzniklo velmi tenké 5,5mm vysoké pouzdro s korunkou na levé straně a rytinou Yamaha na pravé. Originální DNA dá však hodinkám až sama majitelka, neboť využitým materiálem bylo černěné stříbro. To se bude během nošení postupně odírat a bílé vyleštěné stříbro bude vystupovat. Hodinky se tak budou neustále měnit a žít vlastním životem, stejně jako jejich majitelka. V 71 gramech stříbra bylo usazené ručně broušené křemičité sklo a quartzový strojek ETA 280.002, který má na starosti pohyb dvojice ruček. Na číselníku pak nechybí znak Yamaha a divoká růže vypovídající o romantické části duše jejich nositelky. Cena tohoto unikátního klenotu byla 60 000 Kč.  

Více z rubriky Dámské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.