Sociální sítě
Nahoru

Hublot má svého kuchaře, je jím Carlo Cracco

Věhlasná italská restaurace Cracco, v samotném srdci Milána, láká milovníky výtečné kuchyně už od roku 2001. Její majitel a šéfkuchař Carlo Cracco v ní během posledních let přivítal neskutečné množství významných hostů, mezi kterými nechyběli přátelé ze světa luxusních telefonů Vertu, hodinek Chopard či Hublot a dokonce i tisku, který zastupoval magazín TOP CLASS! Ten mohl nahlédnout i přímo do místa zapovězeného ostatním – do kuchyně!Jelikož renomé kulinářského mága neustále roste, rozhodla se s ním ženevská manufaktura Hublot navázat exklusivní spolupráci a stala se jeho „official time-coocer“, tedy časoměřičem jeho kuchyně. Právě v ní je totiž čas velmi důležitý a půl minuty dokáže kompletně znehodnotit připravovaný pokrm.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.