Sociální sítě
Nahoru

Nescafé Dolce Gusto a Agatha Ruiz de la Prada

Značka KRUPS představuje inovovaný typ kávovaru NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo v limitované edici, jejíž design vytvořila světoznámá španělská módní návrhářka Agatha Ruiz de la Prada. Přístroj je určen pro mladé vášnivé milovníky kávy a designu. Přístroj je k dispozici ve dvou barevných provedeních typických pro návrhy Agathy – oba přístroje jsou plné hravých barevných srdcí. Design je plný optimismu, radosti a pohody.Kávovar je klasicky vybaven funkcí automatického vypínání po pěti minutách, což mu zaručuje energetickou úspornost. Piccolo umožňuje přípravu jak horkých, tak i studených nápojů. Tlak 15 barů je srovnatelný s profesionálními espreso přístroji a je důležitý pro přípravu jemné „cremy“ u espresa. Pro urychlení přípravy nápoje a pro kontrolu správné teploty vody pro spaření kávy probíhá ohřev vody v tzv. thermobloku. Kávovar NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo Prada bude v České republice dostupný od září 2011 exkluzivně v prodejním řetězci Datart za 2 499 Kč s DPH.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.