Sociální sítě
Nahoru

Do Asie se SaSaZu a jejím šéfkuchařem

Šéfkuchař restaurace SaSaZu, Shahaf Shabtay, zve skupinu gourmet nadšenců a dobrodruhů na nezapomenutelný výlet po Asii – 8 dní, 3 země (Vietnam, Kambodža, Singapore) – v jeho doprovodu osobně. Hlavní myšlenkou SaSaZu je nemít žádné tajemství před svými hosty a sdílet všechny inspirace a nápady s nimi. Propojit se s místní komunitou a nabídnout něco skutečně ojedinělého. Jakýkoli dobrodruh, jenž si rád nechá své chuťové pohárky omámit svěžími a novými pokrmy lákavé Asie, se společně s Shahafem nyní mohou vydat na dobrodružnou kulinářskou výpravu a objevit půvab, kulturu, lidi, umění, jídlo, hudbu, život i nové chutě. Zažít a vidět Asii očima jednoho z nejváženějších šéfkuchařů asijské kuchyně.V osmi dnech skupina navštíví tři země – Vietnam, Kambodžu a Singapur. První let z Prahy nám bude do Ho Chi Minh City ve Vietnamu, kde navštívíme různé trhy, včetně trhu se starožitnostmi, botami, slavný ruský trh a také Thanh trh, odkud pochází mnoho dekorací restaurace SaSaZu. Poznají rozdíl mezi jižní a severní vietnamskou kuchyní, místní suroviny a koření a samozřejmě si také vyzkoušejí tradiční pokrmy. Smlouvání na trhu ryb nebude výjimkou. Nadšenci poznají noční život a skryté poklady země za doprovodu zkušeného znalce, kterého místní lidé dobře znají. V Kambodže za zmínku stojí také plovoucí vesnice v Siem Reap a Angkor Wat se starodávnými kláštery. Po dvou dnech následuje přelet do Singapuru, který nám umožní vidět úplně jinou část Asie. Singapur je zemí smíšených kultur – malajské, čínské a indické.Kulinářští nadšenci navštíví všechny hlavní části, ochutnají místní speciality a budou mít možnost poznat specifika národností žijících v Singapuru, jejich náboženství, životní styl, kulinářské rozdíly. Ženy ocení obchody s kašmírem a hedvábím, jenž přináší kvalitu za rozumnou cenu. Den se završí nejvyhlášenějším koktejlem Singapore Sling a nočním plaváním. Ze Singapuru skupina vedená Shahaf Shabtay nakonec přeletí do Kambodži.

Celý výlet organizuje Shahaf Shabtay sám – nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost, na kterou nezapomenete a vydejte se s mistrem asijské kuchyně na magický výlet! Partnerem SaSaZu Asia Gourmet Trip je cestovní agentura Monoï. Předpokládaná cena (letenky, ubytování, all inclusive) 95 000 Kč.

Více z rubriky Exotika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.