Sociální sítě
Nahoru

Velkolepé zakončení prázdnin

Už tuto neděli se na Dostihovém závodišti Praha – Velká Chuchle bude konat už třetí ročník Pyrofestu. A jak upozornil populární český měsíčník Zbraně & náboje, bude se letos poprvé konat v v pozměněném a ještě atraktivnějším formátu. Vedle již tradičních složek, jakou je skvělá hudba a velkolepý ohňostroj, bude připraven i zábavný program pro děti a strhující podívaná – 66. ročník rovinného dostihu Saint Leger!Stejně jako loni, tak i letos představí Pytrofets to nejlepší z české hudební scény. Po celé odpoledne se na pódiu budou střídat kapely od dětských idolů, jako jsou 5Angels přes pohodové Eddie Stoilow, až po roztančených Sto Zvířat a hvězdné MIG 21 s Jiřím Macháčkem na postu neobyčejného zpěváka a baviče.Důležité je, že se během odpoledne pojede osm rovinných dostihů s mezinárodní účastí, které vyvrcholí 66. ročníkem rovinného dostihu Saint Leger – posledním závodem klasické Trojkoruny, pro 3leté anglické plnokrevníky. Tedy ten správný adrenalin pro opravdové gentlemany, ale především skvělá podívaná pro všechny milovníky koní, dostihů a sázek.Jako každý rok se diváci budou moci večer těšit na to nejlepší z dílny mistrů ohňostrojů a zvláštních efektů – Flash Barrandov.

Aktivní den plný zábavy, her, kouzel, adrenalinu, hudby a ohňostrojů, který nadchne návštěvníky od 1 do 100 let, si může dovolit každý, neboť cena vstupenky je pouhých 250 Kč. Dospělí navíc mohou využít program pro své ratolesti od 11 hodin. Holčičky si budou moci pohrát s krásnou Sněhurkou a Šípkovou Růženkou. Popelka je sveze ve svém pohádkovém kočáře. Kluky uvítá Pirátský ostrov se spoustou soutěží a her. Harry Potter a další čarodějové zasvětí děti do svých triků ve Škole kouzel. Malí šikulové si navíc odnesou vlastní výrobek z naší kreativní dílny. Větší kluci, ale možná i tatínkové, si budou vyzkoušet trenažér Grand Turismo, který bude spolu s dalšími simulátory připraven v naší Playstation Zone. Ve Městě Fantazie čeká děti i jejich rodiče spousta zábavy, her, soutěží a mnoho a mnoho dalšího.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.