Sociální sítě
Nahoru

Obhájce nosí TAG Heuer

Prvním úspěšným snímkem režiséra Brada Furmana se stal The Lincoln Lawyer – u nás distribuovaný jako Obhájce. V roli trestního advokáta v něm vyniká hlavní hrdina Michael “Mick” Haller (Matthew McConaughey) úřadující ze svého spolehlivého Lincolnu Continental. V napínavém thrilleru je jeho posláním obhajovat malé kriminálníky a to až do doby, kdy mu cestu úspěšné kariéry zkříží mladý, charismatický a ohromně bohatý Louis Roulet z Beverly Hills (Ryan Phillippe). Započatá hra manipulace je plná zvratů, nových odhalení a to co se jeví zprvu jako jasné, se záhy zcela mění. Jediné co zůstává je stoprocentně rozpoznatelný vzhled náramkových hodinek.Postava velmi chytrého Michaela Hallere se správnými konexemi je ozdobena náramkovými hodinkami TAG Heuer Grand Carrera Calibre 8 RS Automatic s referenčním označením WAV5112.FC6231. Jedná se o model se 42,5mm ocelovým pouzdrem, které chrání mechanický strojek s automatickým nátahem. Ten nabízí komplikaci velkého data, které je zobrazováno ve dvou spojených aperturách na pozici 12. Na pozici 6 je pak rotující disk indikující čas v druhé časové zóně. A kožený řemínek z aligátora je vyvedený v hnědé barvě a zakončený překlapávací sponou z oceli.Tyto hodinky lze pořídit nejenom v jediném mono-brand butiku značky v Pařížské ulici, ale také v nákupním centru Flóra, a to v obchodu Watch De Luxe. Cena by neměla překročit 85 900 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.