Sociální sítě
Nahoru

Probuzení těla i smyslů od La Prairie

Luxusní kosmetická značka představila trojici přípravků zaměřených na péči o pokožku celého těla. Tělová péče je založena na výjimečné technologii povzbuzující nejen tělo, ale mající pozitivní vliv i na všechny smysly. Výsledkem je unikátní program ošetření, po kterém je tělo i mysl v dokonalé harmonii. Trojice přípravků složená z energizujícího tělového spreje, sprchového gelu a tělového mléka se skvěle doplňuje – hydratuje, zjemňuje a zpevňuje pokožku. Vůně založená na kombinaci ovocných tónů s dotekem květů a exotického koření pak zahaluje  celé tělo do neviditelného smysly povzbuzujícího závoje. Ceny tělové kosmetiky se pohybují taktéž v luxusních cenách v duchu značky a je k zakoupení ve vybraných parfumeriích. Sprej 100 ml 3 290 Kč, sprchový a koupelový gel 200 ml 1 500 Kč, tělové mléko 150 ml 1 600 Kč.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.