Sociální sítě
Nahoru

Tajná přísada Porsche Design: adrenalin

Pod hlavičkou značky Porsche Design lze objevit opravdu mnohé. Od hodinek, nožů a stolních lamp, až po kožené doplňky, brýle a oblečení. Nechybí samozřejmě ani parfémy a deodoranty pro náročné muže. Pod poměrně dlouhým názvem P´3210 Coffrets The Essence 2011 se skrývá letošní vábivá sada – vonný Eau de Toilette 50ml a účinný Alcohol-Free Deodorant Stick 75ml.Parfém obsahuje uklidňující tóny myrty a jalovce, dále pikantní pepř s nádechem neobvyklých ruských koriandrových listů a sibiřské borovice. Tento parfém prostě poskytuje osvobozující pocit jako při jízdě s Porsche 911. V obchodně Porsche Design Praha, který se rozprostírá v přízemí obchodního domu Kotva na Praze 1 (Náměstí Republiky 8, tel.: 224 801 468), vyjde na 1 275 Kč.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.