Sociální sítě
Nahoru

Casio a limitovaná edice Red Bull Racing

Společnost Casio Computer oznámila zahájení prodeje dvou nových modelů Bull Racing ze své řady kovových hodinek EDIFICE, které jsou ztělesněním rychlosti a inteligence. Casio je oficiálním partnerem týmu Red Bull Racing.

Red Bull Racing je dynamický mladý tým v seriálu závodů Formule 1, který se soutěže účastní od roku 2005. V roce 2010 získal jak pohár konstruktérů, tak individuální titul mistra světa. Red Bull Racing významně boduje i v této sezóně a soutěži zatím dominuje. Hodinky EDIFICE pohybem ruček a výrazným číselníkem evokují rychlost a energii motoristického sportu. Casio podporuje tým Red Bull Racing jako oficiální partner od roku 2009, protože mladistvá image a energie tohoto týmu společně s vynikajícími schopnostmi na poli technického vývoje dokonale ladí s konceptem značky EDIFICE.Nové modely limitované edice Red Bull Racing byly navrženy ve spolupráci s Red Bull Racing, aby co nejlépe odrážely image týmu. Hodinky mají modré prvky na číselníku a spodní vrstvě kroužku, které odpovídají týmovým barvám, sekundová ručka a indexy číselníku jsou pak červené. Nechybí ani výrazné logo týmu Red Bull Racing.Nové hodinky jsou vybaveny elektronickým přepínačem korunky a unikátním systémem Casio „Smart Access“, který zjednodušuje ovládání množství funkcí. Po zatlačení korunka otáčením přepíná mezi funkcemi a nabízí intuitivní ovládání široké nabídky funkcí včetně stopek s přesností na 1/20 s, odpočítávání času, budíku a světového času. Hodinky jsou vybaveny pěti motorky nezávisle pohánějící hodinovou, minutovou a sekundovou ručku, které se otáčejí na stejné ose. Nechybí ani velký diskový indikátor a indikátor data na pozici číslice 3. Nezávislý pohon zaručuje, že se každá z ruček pohybuje plynule a bez ovlivňování ostatními.Oba modely obsahují systém Casio Tough Solar, který získává energii ze slunečního záření i fluorescenčního světla. Model EQW-A1000RB je navíc vybaven rádiovým řízením, které dokáže přijímat standardní rádiové vlny ze šesti vysílačů na celém světě. Dvoujice nových dynamických časoměřičů nabízí díky pokročilým technologiím Casio výkon a funkce, jaké se očekávají od limitované edice hodinek pro Red Bull Racing – tým, který si neustále udržuje „pole position“ v závodech Formule 1. Oba modely budou dostupné už od konce října. Pro aktuální informace stačí navštívit prodejnu Koscom v ulici Na Poříčí v Praze (www.hodinky-koscom.cz) nebo přímo www.edifice-watches.eu.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.