Sociální sítě
Nahoru

I sen se může stát skutečností…

Luxus je v dnešní době moderní trend v oblasti realit. Mnozí z nás stále více chtějí vlastnit něco jedinečného, odlišného od ostatních. Vezmeme vás za hranice reality, otevřeme nové obzory a pomůžeme vám žít luxus – přesně takový je totiž exkluzivní a zcela výjimečný projekt, který v posledním čísle představil magazín Top Class.Pozemek s projektem na stavbu domu v přísně památkově i přírodně chráněné oblasti Prahy 10: v projektu je dům navržen jako pasivní, to znamená maximálně ekologický, což ušetří peníze na jeho budoucí provoz. Projekt počítá samozřejmě i s tenisovým kurtem, venkovním bazénem, golfovým odpalištěm, vinicí, prostě s tím, po čem toužíte. Velikost pozemku totiž nabízí obrovské možnosti využití a jedinečnost lokality spočívá hlavně v tom, že dle územního plánu je v okolí přísný zákaz výstavby! Tento projekt, o jehož jedinečnosti není tedy pochyb, je určen pro ty, kteří touží po exklusivním místě, po domu obklopeném nedotčenou přírodou s úžasným výhledem, naprostým soukromím a s výbornou dopravní dostupností (K Markétě 23, Praha 10 – Královice).Dům o užitné ploše 530 čtverečních metrů se bude rozprostírat na prostoru 6 572 čtverečních metrů! Cena tohoto jedinečného projektu je pak 24 900 000 Kč, v čemž je zahrnutá cena pozemku, projektové dokumentace včetně stavebního povolení, projekt okrasné zeleně a uspořádání na přání zákazníka. Stavební dozor pak zajistí P6 Projekt Architekti s.r.o.V materiálovém řešení využívá návrh tradičních přírodních materiálů, jakými jsou dusaná hlína a dřevo. Zdi dusané hlíny zároveň dodávají moderní stavbě jemný aspekt a vytváří dobré podmínky pro energetickou pasivitu domu, na které závisí pohoda vnitřního prostředí.Kontakt: www.domusmarketa.com, mmoravec55@seznam.cz, Tel: +420 602 272 943

Exklusivně navržený strom, olivovník, který roste přímo z podlahy Vašeho obývacího pokoje.

Historie: Území původního opevněného hradiště o rozloze 7,5 ha leží na ostrohu obtékaném potokem Rokytkou. Podle velikosti valů se hradiště v Královicích zařazuje mezi nejstarší slovanská hradiště 11. – 12. století, vnější val dokonce patří mezi největší ve středních Čechách.

Více z rubriky Reality

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.