Sociální sítě
Nahoru

Pierre Kunz v nabídce hodinářství Beny

Hodinky velmi talentovaného a originálního hodináře, kterým je právě Pierre Kunz, zavítaly do Prahy. Od včerejšího odpoledne lze jejich ukázkový displej obdivovat v hodní části Václavského náměstí, a to přímo v klenotnictví a hodinářství Beny, kde kromě zmíněné značky zaujmou definitivně legendy jako Franck Muller, Graham nebo Meccaniche Veloci.

Pan Pierre Kunz se soustředí hlavně na výrobu vysokých komplikací, které jsou na číselníku prezentovány zcela neotřelým způsobem. To se koneckonců naučil hlavně ve společnosti Victorin Piguet, ve které dlouhá léta, po ukončení svých studií ve Vallée de Joux, pracoval. Jako správný hodinář pak své zkušenosti piloval restaurováním starožitných hodinek a hodin, až přišla nabídka přímo od značky Franck Muller, která jej motivovala ke vzniku vlastní značky – tedy i vlastních hodinek. Dnes je úspěšní a vysoce postavená značka Pierre Kunz situována v Genthodu, s výhledem na Ženevské jezero. Více informací o aktuálních kolekcích lez objevit na oficiálním webu www.pierrekunzgeneve.com.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.