Sociální sítě
Nahoru

Nescafé Dolce Gusto uvádí upravený poloautomat Creativa+

Rodina oblíbených domácích kávovarů Nescafe Dolce Gusto od značky Krups představuje upravený model poloautomatu Creativa+. Tato novinka je určená pro ty, kteří mají rádi pohodlí a pokročilé technologie. Kávovar je programovatelný a vybavený malým LCD displejem s piktogramy a plnou lokalizací do češtiny. Umožňuje vytvoření a uložení vlastního receptu oblíbené kávy, přidání nových variant kapslí či automatickou přípravu ranního nápoje z nabídky jednokapslových káv. Přístroj je k dispozici ve dvou barvách – v intenzivní červené a moderní titanové.

Kávovar je vybaven funkcí vypínání po deseti minutách nečinnosti, což mu zaručuje energetickou úspornost. Nescafé Dolce Gusto Creativa+ umožňuje přípravu jak horkých, tak i studených nápojů. Tlak 15 barů – jak je u přístrojů Dolce Gusto zvykem – je srovnatelný s profesionálními espreso přístroji a je důležitý pro přípravu jemné „cremy“ u espressa. Pro urychlení přípravy nápoje a pro kontrolu správné teploty vody pro spaření kávy probíhá ohřev vody v tzv. thermobloku. Obsah nádržky na vodu je 1,5 litru a přístroj má příkon 1500 W.

Oproti kávovaru Nescafé Dolce Gusto Creativa, který byl uveden na trh v lednu 2011 má kávovar Creativa+ zjednodušené ovládání menu na LCD obrazovce. K ovládání nabídky na LCD displeji nyní slouží tři tlačítka: skrolovací kolečko výběru, tlačítko potvrzení výběru a tlačítko „Krok zpět“. Doporučená koncová cena kávovaru je 4 499 Kč.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.