Sociální sítě
Nahoru

Luxusní kožené peněženky Aspinal of London

Stylové, moderní, úchvatné! Takové jsou nové skvostné kožené peněženky v butiku s luxusní módou Arde Style Shop. Výjimečná kolekce luxusních dámských kožených peněženek je naprosto fascinující.

A co se skrývá za touto luxusní kolekcí? Je to nejen nadstandardní kvalita materiálů, ale také výjimečné zpracování a praktičnost. Především jsou tyto peněženky na špičce módních doplňků díky svému jedinečnému designu. Celá kolekce obsahuje přes dvacet modelových řad, z nichž každá zahrnuje různé barevné variace a druhy kůží. Pokud tedy například milujete řadu Hepburn, můžete vybírat z deseti barev, a to v hladké kůži, s pštrosím vzorem, nebo dokonce s krokodýlím či hadím.

V online butiku Arde Style Shop (www.arde.cz) lze objevit samozřejmě vícero stylů peněženek, a to do společnosti, pro běžné nošení, ve tvaru psaníčka nebo i pro rockový večírek. Módní návrháři značky Aspinal of London totiž mysleli opravdu na každou ženu. V kolekci luxusních peněženek nechybí módní a elegantní peněženky pro dámy, stejně jako moderní trendy peněženky, s jimiž každý oslní na večírku.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.