Sociální sítě
Nahoru

Unikátní Glenlivet whisky na aukci

Pokud patříte mezi opravdové sběratele whisky, tak zcela jistě nesmíte chybět 12. října na dražbě Whisky Sale pořádané aukčním domem Bonhams v Edinburghu. V rámci této aukce se bude prezentovat i láhev unikátní a velmi vzácné whisky Glenlivet, která byla destilovaná už v roce 1883 a do láhve stáčená až v roce1931!Tato vzácná láhev skotské single malt whisky původně patřila kapitánu William Smith Grantovi (pravnuk zakladatele palírny – Colonel George Smith) a nikdy neopustila rodinné vlastnictví. Snad právě proto i cena zřejmě vyšplhá do neskutečných výšin. Ostatně vysoká je i cena odhadovaná. Pokud si ji zamilujete, budete si muset připravit v přepočtu něco kolem 600 000 Kč. Více informací naleznete na stránkách aukčního domu www.bonhams.com/eur/whiskysale/.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.