Sociální sítě
Nahoru

Luxusní hodinky Perrelet, které nosí Lutricia McNeal, budou možná v Praze

Dle nejnovějších informací portálu iLuxus se zřejmě v Praze objeví exklusivní značka náramkových hodinek Perrelet! Přítomnost této znovuzrozené legendy s ikonickým jménem a letopočtem založení 1777 však zatím bohužel nebyla stoprocentně potvrzena. O pravdivosti této informace a dalších detailech vás však budeme ještě informovat, pokud by se však vše potvrdilo, byla by značka Perrelet na tuzemském trhu další z ostře sledovaných.Hodinky Perrelet patří k opravdu vyhledávaným klenotům, které si mimo jiné oblíbili američtí tenisté Bob a Mike Bryan nebo i slavný fotbalista Christian Karembeu – bývalý manžel topmodelky Adriany Sklenaříkové. Velmi nápadité „perrelety“ lze však objevit i na zápěstí ikony amerického popu a R&B, kterou je šarmantní Lutricia McNeal (38). Ta se proslavila nejenom hity „Ain’t That Just the Way“, „Stranded“ nebo „Someone Loves You Honey“, ale také tím, že značce propůjčila svou tvář a nafotila se ní set jedinečných fotografií.Lutricia McNeal nosí nejčastěji skvostný model Perrelet Diamond Flower, který využívá systému Double Rotor. Jedná se tedy o hodinky s mechanickým strojkem získávající energii z dvojice nátahových rotorů, přičemž jeden je možné sledovat skrze transparentní dýnko a druhý na samotném číselníku. V případě vyvolených hodinek má však tvar zlatých lotosových lístků a je zdobený diamanty. Během nošení se tak lístky otáčejí kolem středu číselníku, ze kterého vychází trojice základních ruček. Pokud se vám nápad zabalený v oceli a zlatě líbí, pak si stačí připravit zhruba 200 000 Kč a chvilku vyčkávat. Jakmile se k nám dostane informace o novém distributorovi či prodejním místě, budeme vás samozřejmě ihned informovat.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.