Sociální sítě
Nahoru

Invicta má nového ambasadora

To nejlepší nakonec! A to platilo i v případě závodu  Invicta Epilog, který uzavřel brány Masarykova Okruhu v Brně. Ale pouze pro letošní sezónu!  Skvěle se bavili nejen diváci, kteří mohli sledovat jak vytrvalostní závod, tak i napínavý závod Drift Challenge, ale i závodníci, kteří se na trati „poprali“ o luxusní hodinky Invicta z kolekce Russian Diver. Jejich hrdými majiteli se stali všichni vítězové v jednotlivých kategoriích.Invicta využila této speciální události a představila svého nového ambasadora – úspěšného thai boxera Tomáše Hrona. I tento velmi sympatický mladý muž propadl kouzlu impozantních hodinek Invicta a rozhodl se spojit své jméno s touto značkou!

Příští rok se Invicta opět hodlá výrazným způsobem zapojit do dění na Masarykově okruhu a nejen tam.  Proto se můžete těšit na další ročník úspěšného Invicta Epilogu, ale i na spoustu další novinek, které značka chytá. Prozraďme jen, že s některými aktualitkami bude spolupracovat s portálem iLuxus, s jinými zase s magazíny Top Class, Top Cars či Zbraně & náboje.

Více z rubriky Auta

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.