Sociální sítě
Nahoru

Draží se hodinky Jamese Bonda

Do dražby v Christie’s v Ženevě míří originální hodinky Rolex 5513 Submariner, které měl na sobě Roger Moore jako James Bond ve slavné bondovce Žít a nechat zemřít z roku 1973. Jejich cena je znalci odhadována mezi 230 000 a 450 000 dolary.

Tyto unikátní hodinky vytvořil Rolex v roce 1972, stále mají původní Oyster tah i ozubenou lunetu. Jejich ocelové pouzdro je podepsané samotným Rogerem Moorem. Na hodinkách je malá dírka od nitě, která byla provlečená k šatům slečny Smith při památné svlékací scéně.

Hodinky Rolex Oyter Perpetual Submariner patří mezi legendární modely. Jejich nové pojetí, tedy model se slavnou zvětšovací lupou nad datem, je možné v Praze pořídit v rodinném Hodinářeství Bechyně ve Štěpánské ulici.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.