Sociální sítě
Nahoru

Solidní jistota: pod patronátem „Bond Girl“

O chystaném otevření baru Solidní jistota informoval už exklusivní magazín Top Class ve svém posledním vydání, které je na trhu od začátku listopadu. V  době jeho uzávěrky, však zcela jistě nebyla známa všechna fakta o termínech jeho otevření a kompletním vzhledu celého interiéru, který opravdu překvapil. Byl realizovaný architektem Pavlem Fantou a dotváří jej zcela jedinečná kolekce fotografií bodypaitingu, jejichž autorkou se stala přední česká fotografka Nguyen Phuong Thao. Po boku svůdného ztvárněné žen na motivy filmů Hvězdné války, Avatar či Piráti z Karibiku však dominuje jedinečná dívka evokující nezapomenutelnou postavu Agenta 007!V „James Bond“ stylu nalíčená krásná modelka potěší i vyznavače filmových detailů. Jak je známo, v posledních letech (tedy od příchodu Pierce Brosnana, jehož trend následoval i Daniel Craig) zdobí vždy zápěstí agenta Jejího veličenstva ocelové náramkové hodinky Omega Seamaster s modrým gilošovaným číselníkem. Právě ty nechybí ani na interpretaci jeho fotografie, která visí na opravdu příznačném místě, totiž v uzavřeném VIP salónku! Ten se má do budoucna stát místem srazů speciální klientely, milovníků hodinek či speciálních hostů show Na Stojáka, která se zde v Pštrosově ulici bude natáčet.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.