Sociální sítě
Nahoru

Hodinky Longines vydraženy za 90 000 dolarů

Náramkové hodinky Longines Master Collection Moon Phases „Andre Agassi” byly společně s víkendem pro čtyři osoby na dostizích Kentucky Derby 2012 vydraženy za nebývale vysokou částku. Ta se po napínavé aukci vyšplhala až na neuvěřitelných 90 000 $, tedy zhruba 1 700 000 Kč! To by však nebylo vše. K této částce, která je určená neziskové organizace Andreho Agassiho pomáhající dětem, navíc přibyly sponzorské dary, kterým vévodil extrémně vysoký příspěvek od slavného amerického miliardáře Kirka Kerkoriana. Ten se totiž nezdráhal a na 16. pokračování benefičního koncertu Grand Slam for Children daroval 18 miliónů dolarů!Hodinky, které byly poprvé představeny právě v průběhu večera v Las Vegas vznikly z růžového 18kt zlata a jejich luneta je decentně posázena diamanty. Oproti modelům, které jsou zařazené v základní kolekci, se navíc vyznačuje zlatou reliéfní číslicí 8 na gilošovaném číselníku, který kromě funkcí chronografu nabízí indikace data, jména dne, měsíce a lunárních fází. O jejich přesný pohyb se stará mechanický ETA Valjoux 7751 s automatickým nátahem, který je dekorován oblíbenými pruhy Ženevy.

Speciální modely Longines a limitované edice této značky lze nejlépe pořídit v rodinném butiku Hodinářství Bechyně v pražské ulici Štěpánská.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.