Sociální sítě
Nahoru

O slavnostní odhalení Porsche 911 se postarala Lucie Bílá a další hosté

Nová generace vozu Porsche 911 Carrera se konečně odhalila českým zákazníkům. Exkluzivní představení této ikony sportovních vozů vyvolalo obrovský zájem – do Porsche Centra Praha na Proseku zavítalo přes čtyři sta hostů. Ti sledovali odhalení vozu při unikátní videomappingové show, speciálně připravené pro tuto akci. Českou premiéru nové 911 si společně s řadou významných osobností nenechala ujít ani zpěvačka Lucie Bílá.

Slavnostním večerem plným okouzlujících momentů provázela moderátorka Klára Doležalová, hosty přivítal Mag. Josef Roider, generální ředitel společnosti Porsche Inter Auto CZ. Nabitému programu dominovala exkluzivní videomappingová show, provedená v Česku vůbec poprvé. Pozornost návštěvníků poutala nejen nová 911, ale i populární zpěvačka Lucie Bílá, která za své vystoupení sklidila velké ovace. Světově proslulá dj LayDee Jane zajistila kvalitní hudební zábavu.

Nová generace Porsche 911 Carrera navazuje na nejlepší tradice této modelové řady. Nízký profil, precizně navržené detaily, kompaktní rozměry, výkonnost a design, ve kterém se spojuje síla a elegance, to vše dělá Porsche 911 Carrera lepší, než kdy předtím. Světová premiéra této ikony sportovních vozů, která letos slaví již 48 let, se odehrála v polovině září na autosalonu ve Frankfurtu nad Mohanem. V Česku je možné nový model 911 zakoupit od prosince v Porsche Centrech společnosti Porsche Inter Auto CZ, výhradního dovozce a prodejce vozů značky Porsche v ČR.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.