Sociální sítě
Nahoru

Hold princezně Grace

Nejnovější kolekce značky Montblanc byla inspirována ženou, jejíž krása a půvab z ní vytvořily stylovou ikonu napříč mnoha generacemi. Grace Kelly, Její Knížecí Jasnost Kněžna Monacká je osobností oslavovanou pro svůj nadčasový styl a eleganci, nenucenou sofistikovanost i umělecký talent, který jako držitelka Oscara prokázala. Proslula však i svou nekonečnou oddaností při pomoci druhým. Stala se inspirací pro mnoho lidí na celém světě a dodnes je považována za archetyp krásy, elegance a stylu. Značka Montblanc sdílí její ideály a jako poctu těmto hodnotám nyní představuje nádhernou limitovanou kolekci „Princesse Grace de Monaco“.

Nová kolekce byla slavnostně představena Monaku. Kolekce postupně obletí celý svět a bude prezentována v 23 buticích značky Montblanc v Asii, Evropě, Severní a Střední Americe. Koncepce prezentace bude skutečně nádherná. Její součástí bude také dekorace z růží jako odkaz na Princeznu Grace, která tuto majestátní květinu milovala.

Kolekce „Princesse Grace de Monaco“ zahrnuje šperky, hodinky a psací potřeby. Je věrná stylu a sofistikovanosti této výjimečné ženy. Je ženská a nadčasově elegantní, jednotlivé kousky patří mezi nejdokonalejší díla, která kdy v ateliérech značky Montblanc vznikla. Nádherné šperky jsou osazeny opulentními drahými kameny a diamanty v brusu typu kapky. Hodinky z nové kolekce na první pohled zaujmou trojrozměrným zdobením z růžového safíru, zatímco psací potřeby jsou ozdobeny diamanty, růžovými safíry a topazy ve tvaru okvětních lístků.

Produkty značky Montblanc prodává exkluzivní butik Montblanc v Pařížské ulici 9.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.