Sociální sítě
Nahoru

Dötling: Ultra luxus pro nejnáročnější klientelu

Rozsáhlé sbírky uměleckých předmětů si zaslouží jen to nejlepší. A právě tuto filozofii vyznává německý výrobce trezorů s téměř stoletou tradicí Markus Döttling, který přišel se zcela unikátní službou v oblasti bezpečnosti s trezorovými místnostmi. Unikátní sestavy „Collector rooms“ jsou navrženy tak, aby chránily a přitom uspokojily nejvyšší požadavky na luxus, individualitu, eleganci a praktičnost. Collector rooms  jsou speciálně navržené trezory, vitríny a zásuvky, které tvoří celé stěny. Ohledně zabezpečení jsou k dispozici dva základní principy, od kterých se odvíjí celá koncepce trezorové místnosti. Zabezpečit lze plně celou místnost již při jejím vstupu či zvolit druhou variantu integrovaného zabezpečení jednotlivých částí celé sestavy. Firma nabízí jak architektům, návrhářům interiéru či soukromým osobám vypracování projektu, high-tech vizualizaci i řízení celého projektu včetně koordinace jednotlivých pracovníků. A jestliže existuje rčení „Není přání, které by nebylo a nemohlo být splněno.“ Neplatí nikde lépe než při tvorbě Collector rooms.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.