Sociální sítě
Nahoru

Do mořských hlubin s Girard-Perregaux

Označení Sea Hawk využívá manufaktura už od 40. let minulého století pro hodinky určené do těch nejextrémnějších podmínek. Moderní vzhled mírně protaženého pouzdra s korunkou na pozici 4 však vznikl teprve před devíti lety výhradně pro potápěčské instrumenty. Loni uvedená verze Sea Hawk Pro 1000 M má nově z důvodu snazší čitelnosti vyznačené oranžové detaily na ručce a indikátoru nátahu manufakturně vyráběného strojku s automatickým nátahem. Na ocelovém dýnku nechybí vyobrazená sviňucha obtočená kolem kotvy, která ústí v trojzubec.Ve straně pouzdra je pak integrovaný heliový ventil zajišťující dle normy ISO 6425 vodotěsnost do 1000 metrů.

Tyto hodinky, po boku dalších, a to i zlatých, modelů potápěčské kolekce lze exklusivně sehnat za 211 000 Kč v pražském butiku na Staroměstském náměstí. Girard-Perregaux butik totiž patří mezi místa s největší nabídkou těchto manufakturně vyráběných hodinek v Evropě.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.