Sociální sítě
Nahoru

Luxusní projekty domů vstoupily na český a slovenský trh

Spojení vybraného luxusu a maximální elegance pro nový domov nabízí jedna ze šesti divizí architektonicko-developerské společnosti Royal Estate Corporation, zaměřující se primárně na nemovitosti z oblasti ultraluxusních realit.

Na český a slovenský trh vstoupila s nabídkou exkluzivních rezidencí pro nejvyšší příjmovou klientelu. Projekty, jako jsou například Villa Royal, Villa Majestic nebo Villa California přinášejí novou vizi přepychového a nadstandardního bydlení v podobě elegantních nemovitostí. Filozofií společnosti je nabídnout takové domy, ve kterých se klienti vyžadující prvotřídní servis necítí ničím omezeni.

Vily, symbolizující honosnost, eleganci i úspěch se vyznačují honosnou architekturou ve stylu grandiózního toskánského paláce, aristokratického sídla, francouzské riviéry či rozlehlých amerických víkendových haciend. Nedílnou součástí každé stavby je pochopitelně i špičkové a vysoce nadstandardní vybavení v podobě soukromého kinosálu, fitness centra nebo herny s kulečníkovým stolem. Vše o projektu je na www.luxusniprojektydomu.eu.

Více z rubriky Bydlení

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.