Sociální sítě
Nahoru

Epos do kapsičky saka i na zápěstí

Jenom krátce před oficiálním zahájením veletrhu Baselworld 2012 odhalila švýcarská značka Epos své novinky pro přicházející rok. Jedenácti novým projektům vévodí svůdný model „Collection Oeuvre d’art Ref. 3419“, po kterém bude zcela jistě největší poptávka. Vychází totiž z kolekce, která vyjadřuje kreativního ducha značky a hravost skloubenou s uměním.

Jedná se o kapesní hodinky postavené na tradičním kalibru ETA Unitas 6498 s manuálním nátahem, jehož mosty a jednotlivé součástky byly dekorovány a skeletovány. Hlavní devizou jeho 42mm ocelového pouzdra, je možnost umístit jej do připravené objímky uchycené na koženém řemínku. Výsledkem jsou pak 44mm náramkové hodinky, z jejichž bočnic vyčuhují dvě korunky. Pravá má na starosti nátah kalibru a levá pak uchycení vnitřního pouzdra vodotěsného do 50 metrů. Číselníky s aplikovanými arabskými číslicemi a luminiscenčními indexy budou k dispozici hned v několika odstínech, v žádném případě pak nebude chybět průhled na velkou setrvačku.

Z důvodu předpokládaného zájmu o tento model je možné jej již rezervovat, a to nejlépe v exklusivním plzeňském obchodě se šperky – v rodinném klenotnictví Altman, které právě připravuje své nové internetové stránky, na kterých se objeví i prezentace této tradiční švýcarské značky zaměřené čistě na mechanické hodinky.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.