Sociální sítě
Nahoru

Siddharta Café připravil delikátně svůdné, valentýnské menu

Valentýnský den se dá prožít na mnoho způsobů. Rozhodně by ale právě 14. únor měl být prodchnut láskou a stráven ve dvou. A po pohodovém dni by měl určitě následovat kouzelný a spokojený večer, coby předzvěst úchvatné noci. Speciální valentýnský večer nabízí řada podniků, tip iLuxusu padl na Siddharta Café v pražské Jakubské ulici a jeho unikátní menu, vytvořené jen a pouze pro den sv. Valentýna.

Co menu obsahuje? Na úvod sklenku Rustico Prosecco di Valdobbiandene Brut, Nino Franco a poté Amouse bouche v podobě kozího sýra ve Fillo těstě s rakytníkovým kompotem. Jako předkrm budou servírovány florentinské ústřice, polévka bude humrový „Bisque“ s krevetami ve wasabi tempuře. Hlavní chod vás rozhodně dostane – Jelení „Wellington“ s hráškovým pyré a omáčkou z čokolády „Valrhona Ivoire“! Coby pre-dezert ochutnáte malinový sorbet, hlavním dezertem bude čokoládový fondant s chilli a nakládanými třešněmi. K jídlu je podávána neperlivá voda Solan de Cabras. Za speciální valentýnskou cenu 222 Kč si lze objednat Laurent-Perrier Brut (12cl). Kompletní menu přijde na 999 korun. Ale pozor – ti, kteří si zarezervují stůl do pravého poledne 14. února, se mohou zúčastnit slosování a mít celé valentýnské menu pro dvě osoby zcela zdarma! Rezervaci je možné provést na telefonním čísle 221 776 404.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.