Sociální sítě
Nahoru

Abus: značková kvalita v zabezpečení

Když August Bremicker a jeho synové založili v roce 1924 společnost Abus, měli kromě manuální zručnosti ještě něco navíc. Totiž vizi vytvořit dobře fungující firmu a vyrábět velmi kvalitní zabezpečení. Pod heslem „Dobrý pocit bezpečí“ se podařilo dalším generacím rodiny Bremickerových tuto vizi naplnit. Díky neustálému vysokému důrazu na kvalitu, modernizaci výrobních procesů a v neposlední řadě díky kreativnímu týmu odborníků se stala značka Abus synonymem bezpečí.

Jelikož se dle statistik v České republice rok od roku zvyšuje počet krádeží motocyklů a jízdních kol, rozhodla se společnost Abus Czech zúčastnit i letošního 16. ročníku mezinárodního veletrhu motocyklů, čtyřkolek a příslušenství na pražském Výstavišti (veletrh Motocykl probíhá v termínech od 8. do 11.března). V pravém křídle průmyslového paláce představí její zástupci širokou nabídku produktů: od řetězových zámků počínaje, přes zámky lankové až po ty na samotný kotouč. 

Na značku Abus bude možné narazit i na veletrhu „For Bikes 2012“ (na výstavišti PVA Letňany probíhá od 30. března do 1. dubna), kde bude kromě zámků vystavovat i praktické brašny a přilby na jízdní kola. Právě ty se vyznačují moderním designem, detailním zpracováním, pohodlným nastavením, nošením a perfektním odvětráváním.

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.