Sociální sítě
Nahoru

Drew Barrymore s nádechem Itálie

Oblíbená kalifornská herečka, která dobyla svět svým neuvěřitelným vystupováním a vzhledem, se čerstvě zařadila po bok celebrit toužících po vlastním delikátním víně. Jejím debutem se stalo lehké svěží Rulandské šedé ze severní oblasti slunné Itálie, a to z úpatí Alp, kde se právě jemně aromatické víno proslavilo. Pod obchodním názvem Barrymore Pinot Grigio je svěží bílé víno nejvyšší jakosti produkováno ve spolupráci se slavným distributorem Wilson Daniels, který se pohybuje na trhu už od roku 1978.Víno, které herečka Drew Barrymore popisuje jako „čerstvé, dynamické a hravé“ bude stát kolem čtyř set českých korun a na světovém trhu by se mělo objevit až v druhé polovině roku, přičemž prvním místem distribuce bude samozřejmě Kalifornie. Na regálech kvalitních vinoték jej bude možné rozpoznat díky designu, který navrhl Shepard Fairey, vyznačujícím se rodinným erbem rodiny Barrymore.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.