Sociální sítě
Nahoru

Kontrast budoucnosti a nová kolekce ECCO

Když se letmo podíváme tam, kde vévodí běžná pouliční móda, nedíváme se dále než do ECCO budoucnosti  – do obsáhlé kolekce Jaro/Léto 2012, která odvážně zobrazuje pozitivní životní styl v Kodani – nejsevernějším hlavním městě nejstaršího království na světě. Kolekce je inspirována místem, jehož kultura, architektura, barvy a rysy se spojují v jednotné bohaté minulosti s příchutí stálé inovace. Kromě kontrastů, úžasné technologie a vysoké kvality přináší materiály a kolekce představu toho, co přijde – jak v životě, tak i v módě.Tak, jak se bujné dánské lesy převlékají do jara, tak se celé panorama mění v oceán listů plný života. ECCO designéři, inspirováni těmito pozoruhodnými proměnami, vytvořili řadu obuvi a doplňků, která odkazuje na přirozený vývoj a paletu barev čerpající z přírody: mechově zelené, červené jako podzimní listí a tmavě hnědé spolu s rezavým, švestkovým a hořčicovým tónem. Aktuální kolekce připravená pro přicházející sezónu je charakterizována oblými přirozenými tvary, které jsou nejen jednoduché na pohled,  ale na nohou přilákají také milovníky přírody a módy.Na jaře a v létě utečte z dánského městského prostředí a navštivte  úchvatnou  venkovskou krajinu. Jemně se zvedající nekonečné kopce dosahující až k horizontu vytváří perfektní zátiší pro  procházky v obilných polích a v malebných starých vesničkách.  Ale pokud je tato idylická představa nedosažitelná, znovuzrození ECCO v duchu dánského venkova  Vás nechá zažít tuto moderní romanci z první ruky. Objevte půvabnou ženskou kolekci, která kombinuje jemnost a surovou pevnost, rozmar a pevné odhodlání.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.