Sociální sítě
Nahoru

Exkluzivní klub křtil svůj VIP Champagne Lounge

Exkluzivní noční klub Hot Peppers, sídlící na pražském Václavském náměstí, má za sebou další oslavu. Tentokrát křtil svůj VIP Champagne Lounge, což je komfortní salonek, jedinečný svého druhu v republice. Křtu se ujala ambasadorka klubu Julie Zugarová,  finalistka České Miss 2009.

Ve VIP Champagne Lounge, odděleni od ostatních prostor klubu, mohou hosté naplno relaxovat u vynikajících značek šampaňského, jakými jsou Moët Chandon, Perrier Jouët, Veuve Clicquot, Dom Perignon či Krug. Případně u vybraných značek koňaků, whisek nebo vín. Z VIP Champagne Lounge mají zároveň dokonalý výhled na taneční molo, kde v rámci programu vystupují špičkové a profesionální kabaretní tanečnice. Samozřejmostí je dokonalá obsluha.

Klub, sídlící na Václavském náměstí 21, otevírá denně v osm hodin večer, zavírací hodinou je šestá ranní. Ta však není nijak striktní, klub se přizpůsobí přáním hostů a není výjimkou, že zavírá třeba až kolem poledne. Vstup do něj je zdarma.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.