Sociální sítě
Nahoru

Swarovski představil své první pánské hodinky

Na právě probíhajícím basilejském veletrhu, kde nemohl portál iLuxus chybět, právě představila slavná značka Swarovski, s českými kořeny, svou vůbec první pánskou kolekci náramkových hodinek. A aby byly novinky představeny ve skutečně dech beroucí atmosféře, vytvořila značka jedinečný a mimořádný stánek. Jeho neuvěřitelný dekor je tvořen 16 000 fasetovanými křišťály, které oživují zeď se 40 různými animacemi. Na realizaci tohoto impozantní skvostu bylo použito více než 500 kilogramů křišťálu.Po uvedení první kolekce pánských šperků a doplňků v roce 2010 bylo dalším přirozeným krokem rakouské společnosti, která si již 117 let udržuje prvenství v odvětví výroby dokonale broušeného křišťálu, vytvořit kolekci hodinek určenou pouze pro muže. „Je nám ctí zahájit další významnou etapu ve strategii naší skupiny právě na Baselworldu. Naše designová měřítka získala zcela nový rozměr a znovu přicházíme s velmi zajímavým a harmonickým spojením našeho expertního umění s uznávaným renomé švýcarského hodinářství“ nechal se slyšet Robert Buchbauer – výkonný ředitel společnosti Swarovski, člen představenstva a představitel páté generace rodiny.V nové pánské řadě, jež vznikla pod uměleckým dohledem Nathalie Colin, nyní značka představuje hodinky Piazza Grande ve verzi s automatickým nebo quartzovým strojkem, a předpremiéru nového modelu Octea Abyssal, přičemž tyto modely bude možné obdivovat v buticích Swarovski po celém světě už od začátku dubna.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.