Sociální sítě
Nahoru

David Křížek ambasadorem značky Edox

Společnost Aviko Time, výhradní distributor hodinářské značky Edox v České republice, rozšířila svou působnost v dalším adrenalinovém sportu. Po velkém úspěchu se závody WRC přišlo na řadu partnerství s nejznámějším českým oceánským jachtařem, vicemistrem osamělých mořeplavců Davidem Křížkem. Společnost tak právě navazuje na bohatou historii značky v oblasti vodních sportů, kde se stal Edox oficiální časomírou rychlostních člunů (Class-1 World Powerboat Championship) a partnerem jachtařského klubu MINA SEYAHI DUBAI.

David Křížek se věnuje závodnímu jachtingu od 10 let, ale jinak tento sport provozuje již od raného dětství. Je členem SECTOR No Limits, sdružení nejextrémnějších sportovců světa. Celkem přeplul čtyřikrát Atlantik a jednou na ultralevém nafukovacím šestimetrovém katamaránu. Jednalo se o světovou premiéru. Navíc byl jako první Čech kvalifikován na legendární závod osamělých mořeplavců Transat 6,50 (z Francie do Brazílie  La Rochelle FRA – Salvador de Bahia – BRA), kde získal bronzovou medaili. Na domácích mistrovstvích vybojoval 27 medailí. Příležitostně se věnuje i coachování a k olympijskému stříbru dovedl Lenku Šmídovou. V posledních dvou letech David závodí s týmem Tři sestry, se kterým získává jeden mezinárodní úspěch za druhým. Také se věnuje akčním skifům RS700 a našel velké zalíbení v katamaránech, kde si také připisuje mezinárodní ocenění a zařadil se tak mezi světovou špičku.

Jeho jasnou volbou byly maskulinní hodinky z kolekce Grand Ocean, a to přímo model s chronografem a průběhovým indikátorem data. Ten se vyznačuje nejenom přesností na osminu sekundy, ale vysokou odolností a čitelností.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.