Sociální sítě
Nahoru

Arnold Schwarzenegger na veletrhu hodinek. Zamiloval si Invictu!

Největší, nejdůležitější a nejatraktivnější veletrh hodinek a šperků světa, Baselworld, uzavřel v minulém týdnu na rok své výstavní prostory. Stejně jako loni, tak i letos imponoval množstvím nových luxusních hodinek, které přilákaly entusiasty z celého světa. Mezi nimi nechyběly ani známé osobnosti, jako svůdná Cameron Diaz, která podepsala smlouvu se značkou TAG Heuer, nebo právě ikona Arnold Schwarzenegger. Hned v prvním dni přístupném veřejnosti si totiž Arnie vykročil za hodinářskými giganty – tedy za značkami vyrábějící hodinky nadměrných rozměrů. Po zastávkách u značek U-Boat a Zenith v hlavní hale si to namířil do prvního patra, kde každoročně sídlí značka Invicta. Ta se proslavila svými předimenzovanými pouzdry už v roce 1959 – od té doby pokračuje ve své myšlence, která se stala součástí jejího DNA. Ve žluté barvě zářícím svatostánku Invicta jej přivítal dokonce majitel značky, pan Eyal Lalo. Cesty jejich osudů a hodinářských vášní se však nesetkaly poprvé. Jejich historie sahá totiž do roku 2008, když se majitel Invicta Watch Group rozhodl tehdejšímu guvernérovi zaslat robustní hodinky z kolekce Russian Diver. Nutno říci, že tyto zcela jedinečné časoměřiče Arnolda, který již jedny vlastnil, velmi potěšily a 28.února napsal děkovný dopis zpět na královskou adresu 1 Invicta Way Hollywood na slunné Floridě. „Jak jistě víte, jsem fanouškem a dokazuji to vystavováním vašich neuvěřitelných hodinek na veřejnosti kdykoli jen mohu. Nejenom, že ukazují čas, ale dokonce jej i šetří.“ S humorem dodal, že vzhledem k hmotnosti jednotlivých modelů se během posilování nemusí zaměřovat na rýsování svého bicepsu, neb na něm díky nošení něčeho tak objemného pracuje celý den, a tím šetří čas. „Nyní, když jsem ve státních službách, musím akceptovat zákon o přijímání darů a vaše krásné hodinky jeho limit převyšují“ s politováním dar Arnold nepřijal. To mu ovšem nebránilo v tom, aby si hodinky později koupil! A aby ne, vždyť co jiného by mohlo zdobit zápěstí jeho obří paže, nežli mechanická časomíra, která svými rozměry přesahuje zaběhnutý standard!  Arnoldovo zápěstí však tentokrát zdobil model Invicta Sea Hunter s PVD povrchovou úpravou ze žlutého zlata. To mu však nebránilo v tom, aby se porozhlédl po dalším tikajícím přírůstku své bohaté sbírky, k čemuž mu dokonce vyšla vstříc a ku pomoci s výběrem krásná Martina Pluháčková starající se o značku s okřídleným křížem ve znaku v Čechách. 

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.