Sociální sítě
Nahoru

William Baldwin neodolal hodinkám Alpina

Dalším překvapením letošního roku je zcela jistě vstup newyorkské herecké hvězdy, Williama Baldwina, do světa hodinek. Jeho zápřah je samozřejmě daleko větší, než pouhé hraní, a jakožto „renesanční člověk“ milující tvůrčí psaní, produkování filmů a televizních seriálů obdivuje právě i kvalitní časoměřiče. Když jej ke spolupráci oslovila ženevská legenda Alpina, nemohl tedy odmítnout a rovnou s Peterem Sasem, generálním ředitelem společnosti, podepsal spolupráci na celý rok 2012.Právě v letošním roce se tak budou jeho fanoušci moci dočkat reklamních vizuálů po celém světě, na kterých bude jeho zápěstí zdobit robustní Alpina Extreme Diver na kaučukovém řemínku. Tyto 44mm ocelové hodinky s automatickým strojkem budou k dostání i v Čechách, přičemž nejdříve by se měli objevit v největším pražském hodinářství Koscom.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.